Contraatac | Adaugat la 10.08.12
Vasile Șiman: "Am discutat de o sută de ori cu Gigi Becali pentru transferul lui Curelea"
Gigi Becali caută în continuare un atacant. Patronul Stelei dezvăluie că a negociat cu Vasile Şiman pentru Costin Curelea, însă patronul Sportului nu este de acord cu cerinţele lui Becali. Totuşi, negocierile continuă.
0
1605
Vizualizari
4
Comentarii

COMENTARII

kramerr
Comentarii: 3
12.08.12
   246
Ce tot discutzii...basarabeanul ala de Siman e mai rai ca evreii...Discuta ...discuta....... Are el ce are cu Steaua.. Pe Herea..tot asa ,l-a tot dat la steaua pana a ajuns in chilotzii lui Rapid !Pe Maxim,la fel..acum,luase juniori dela Steaua si o sa ii vanda la ...Chimia Rm.Valcea ! Shiman...mai le dai paltoane si conserve? Vrei bani,bani,...de aia si Curelea s-a blegit..ca imbatraneste si la Sportul o sa ...iasa la palton !
kramerr
Comentarii: 3
12.08.12
   211
Shiman-rabi , poate il vinzi pe Curelea la steaua,dar tot tu ai castigat ! Curelea de acum...mai tre sa stea pe tusa la Steaua 1 an ca sa mai joace ca altadata ! dar sta 6 luni si il iei tu 'napoi gata de vanzare la hazar halkaram sau la hazard krivoirog ! SMECHERIE ,NU ! IL PROSTESTI TU PE CIOBAN !
petreionutgeorge
Comentarii: 1
11.08.12
   203
www.st0re.shopmania.biz LEDURI AUTO REZISTENTE LA APA www.st0re.shopmania.biz LEDURI AUTO REZISTENTE LA APA www.st0re.shopmania.biz LEDURI AUTO REZISTENTE LA APA www.st0re.shopmania.biz LEDURI AUTO REZISTENTE LA APA www.st0re.shopmania.biz LEDURI AUTO REZISTENTE LA APA


Sporturi