| Adaugat la 21.05.11
Rezumat: Târgu Mureş - "U" Cluj 0-2
Cu gîndul la titlul de campioană pe care îl visează anul viitor, "U" Cluj a terminat sezonul cu o victorie, 2-0 la Târgu Mureş. Florin Dan putea deschide scorul la Târgu Mureş, însă a dat-o în bară din penalty.
0
8720
Vizualizari
2
Comentarii

COMENTARII

doru5
Comentarii: 27
24.05.11
   839
Ati uitat sa amintiti ca arbitrul a ajutat foarte mult la aceasta victorie. La 0-1 3 jucatori de la clujeni meritau al doilea galben ... dar desi la unul s--a dus hotarat sa-l dea..cand si-a dat seama ca ar fi al doilea a renuntat. Asa sant arbitrii... cateaodata au tendinat de a egala efectivele de pe teren...dar cateodata ....nu le e convenabil sa o faca!
modern
Comentarii: 1
25.09.11
   798
Si panaramele astea de obositi de la u cluj vor campionatul, toate toroabele si deseurile genetice vor campionatul, toti coruptii care umbla cu magarii si valize, apoi striga pe cea mai curata Campioana din istorie OTELUL GALATI....u cluj este cea mai antipatica si cea mai corupta echipa din istoria fotbalului, o echipa de aurolaci fudui si zeflemisti, niste fiinte abjecte care merita de fapt sa lucreze in mina sau cariera de piatra! RUSINE SA VA FIE BLESTEMATILOR DE PUTORI INFECTE!


Sporturi