| Adaugat la 10.11.12
Ioan Niculae: "Becali este un om incult, un primitiv, agresiv, care nu face cinste României!"
Liga 1 s-a transformat într-un adevărat cîmp de luptă! Gigi Becali a fost prins cu minciuna. A vrut să-i facă pe Ioan Niculae și George Copos să se certe, iar acum este bombardat. În special de finanțatorul Astrei Giurgiu.
0
17284
Vizualizari
28
Comentarii

COMENTARII

dorofteimarius
Comentarii: 1
11.11.12
   441
@ crystyanbet: ”cine voteaza un gibon ca jiji cum se numeste?” nu stiu cum se numeste maica-ta, ca ti-as spune.
mogul
Comentarii: 3
10.11.12
   388
nu fac politica dar din ce am vazut contracandidatii lui becali sunt generalul mircea chelaru pp-dd si seful de la metrou udriste parca sper sa nu gresesc de la pd-l . daca din toti iese becali deputat sa nu va aud comentand pe internet ca o ducem rau . imi aduc aminte ca l-a caracterizat pe Neagu Djuvara ca mos senil acum vreo cateva zile pentru ca a zis ca el care are 240 de liberalism ii e rusine ca e coleg cu becali in PNL . cine a zis ca niculae e sfant dar el da de munca la cateva mii de oameni si crede-ma ca numai cine nu are un butic nu stie cat de greu iti e ca patron sa faci rost de bani . si are tot dreptul sa-l caracterizeze ca primata agresiva si rasista . am incredere in intelepciunea de pe urma romanului sa nu umple de mizerie mai mult decat e necesar un parlament asa cum e el .
scandal1
Comentarii: 3
10.11.12
   326
Asta e singurul din Romania care-l intrece pe cioban la prostie. Dar imi place ca el se considera o victima.Die nigger...die!


Sporturi