Meciul Zilei | Adaugat la 1.03.12
Gabi Torje: "Important că au fost jucători tineri pe teren care s-au descurcat bine şi puteam să şi cîştigăm"
Jucătorul celor de la Udinese, Gabi Torje, a declarat la finalul amicalului cu Uruguay că puteam să facem o figură mult mai frumoasă.
0
1059
Vizualizari
2
Comentarii

COMENTARII

viobetman0307
Comentarii: 23
1.03.12
   223
JSS TRIPLER - CEL MAI USOR MOD DE AFACE BANI ONLINE! 10$ BONUS LA INSCRIERE! Cumpăraţi o poziţie în JSS-Tripler, cu cei 10$ primiţi ca bonus la înscriere. Aceşti bani se vor înmulţi cu 2% în fiecare zi (60% pe lună). Atunci când acumulaţi 10$ în contul vostru, puteţi să mai cumpăraţi o poziţie, iar câştigurilr vor creşte. Puteţi de asemenea să recomandaţi afacerea şi altora şi astfel veţi câştiga mult mai mult. Vă voi ajuta cu orice informaţie, pe cei care se înscriu în această afacere folosind link-ul meu: http://adv.justbeenpaid.com/?r=32tNsZIi2t&p=jsstripler5
rzvefn
Comentarii: 1
1.03.12
   185
Am fost chemat aici sa fiu rezerva lui Banel . Pai il pui pe banel sa joace meci de meci in Franta si lu Torje ii dai ceafa de porc in fiecare seara si il tii pe banca la Udine si tot el e de 10 ori mai bun ca Banel. Dar se stie .... Nicolita e ecstasy`ul lu` nea` Piti ! Bafta Torje in continoare! Esti un super fotbalist :)


Sporturi