Contraatac | Adaugat la 16.11.12
Dario Bonetti: "Cornel Dinu e prea bătrîn ca să înţeleagă ce juca Dinamo"
Dario Bonetti a acordat un interviu în exclusivitate pentru GSP TV, la emisiunea Contraatac şi l-a atacat în termeni duri pe fostul mare jucător dinamovist.
0
5873
Vizualizari
5
Comentarii

COMENTARII

andystar
Comentarii: 5
16.11.12
   902
asta e cel mai arogant om din lume,ce rau imi pare ca nu a ramas termina dinamomuie pe 10 cu el ! Sa vorbeasca De Dinu asta ,e un nimeni ! E un gay boneta asta !
bazileon
Comentarii: 5
17.11.12
   898
Da' ce a vorbit de Dinu? A spus numai lucruri de bun simt. Dinamo a pierdut enorm ca nu a continuat proiectul cu Bonetti, jucatori tineri si bani putini, asa cum promisese. Bine ca l-a luat pe blatistul de Munteanu!
aldrq
Comentarii: 1
28.02.14
   651
http://goo.gl/ML8nN3 Intamplator am gasit un joc browser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Ca tine de altfel, am crezut ca este o reclama la un site \"lesinat\". Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 10 mii de euro. Toti banii sunt de la joc, ai dreptul sa muncesti o data pe zi si sa te lupti de 10 ori, dupa aceste activitati vei primii sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri,cum ar fi: fabrici de lactate, ziar propriu, unde poti publica articole, fabrici de lemne, universitati etc. Jocul este un simulator excelent al realitatii. Evident acesta necesita timp, la inceput bugetul tau va fi in jur de 3-4 lei pe zi. http://goo.gl/ML8nN3


Sporturi