versus | Adaugat la 13.11.12
Ciprian Marica: "Vom face unele schimbări la meciul cu Belgia! O echipă mult mai puternică decît Olanda"
Ciprian Marica a susținut o conferință de presă referitoare la meciul pe care echipa națională a României îl va juca împotriva reprezentativei Belgiei.
0
958
Vizualizari
2
Comentarii

COMENTARII

cocojambo1
Comentarii: 6
13.11.12
   356
Esti tra la la cum sa fie Belgia mai tare ca Olanda..esti dus..si meciul cu Olanda la ti pierdut pe mana lu nea Piti care e antrenor de cacao.....la facut van Gaal in sange. Cum poti sa joci cu Tamas si Rat pe benzi in aparare, cei mai batrani titulari din lot .sa zicem si cei mai lenti in fata unor extrem de rapide aripi in atac propose de Van Gaal la Olandezi. Acolo au pierdut meciul....ploua cu centrari si din dreapta si din stanga si Tamas l a faultat pe adversar de i au sarit capacele...din cauza aia cand din greseala a crezut ca a luat al doilea galben a si plecat spre vestiare ca il rupsese pe ala. Daca juca cu fundasi laterali rapizi alta faina se macina la moara..dar Piturca nu e antrenor el e selectioner de fotbalisti cu impresar dedicat.
anne1970_ar
Comentarii: 5
13.11.12
   355
Marica se crede antrenor? El nu e in stare sa depaseasca nivelul unui balerin mediocru pe teren...Cand il vezi cum vasleste in alergare si cum isi misca fundul, devii homo.:))


Sporturi